Auttavat palvelut – aikaa asiakkaalle

Hyvinvointialueille tarjoamamme konsultoinnin, henkilöstöpalvelujen ja rekrytointiavun lisäksi autamme myös yksityishenkilöitä. Ikäihmisten kotiin vietävillä palveluilla tuemme itsenäistä selviytymistä, edistämme elämänlaatua, helpotamme arkea ja ylläpidämme mielen virkeyttä ja yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistumista.

Auttavat sosiaalityöntekijät & hoitajat

Auttavat Hoitajat tarjoaa osaavien ja luotettavien ammattilaisten palvelua julkisille hyvinvointialueille. Me välitämme kokonaisvaltaisesti Sinusta ja asiakkaidemme hyvinvoinnista, kohtaamme arvostavasti ja luottamuksella.
Meiltä löydät nopeasti avun äkilliseen sijaistarpeeseen julkiselle sektorille koko Suomen alueella. Luotettavia ja osaavia ammattilaisia on varattavissa myös määräaikaisiin työsuhteisiin.
Toimimme luottamuksella maineesta ja asiakkaista huolehtien. Anna meidän auttaa sosiaalityön eri sektoreilla sekä perus- tai erikoissairaanhoidon kohteissa.

Auttavat ystävät & virikkeet

Ystäväpalvelulla saat seuraa asiointisi ajaksi tai vaikka viikottaiseen seurusteluun ajankohtaisista asioista.

Ystävän kanssa voi myös ulkoilla, vahvistaa fyysistä toimintakykyä tai käydä virkistävissä tapahtumissa.

Ystäväpalvelun sisältö määritellään asiakkaan iän, yksilöllisten toiveiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Auttavat asiointi & kodin askareet

Asiointipalvelussa hoidetaan apteekki ja kauppa-asioita sekä kodin askareita joko yhdessä asiakkaan kanssa tai hänen puolestaan. Asiointipalvelussa voidaan hoitaa kodin elektroniikkalaitteet toimimaan opastuksen kera. Asiointipalvelua voi käyttää myös pieniin pihatöihin, kuten lehtien putsaukseen syksyllä ja ruohonleikkuuseen kesällä.  Avustamme mielellämme myös sosiaaliviranomaisen tai Kelan kanssa asioinnissa ja hakemusten täyttämisessä.

Auttavat turva & saattajapalvelut

Tarvitsetko saattajan lääketieteellisen toimenpiteeseen, poliklinikka tai laboratoriokäyntiin itsellesi taikka omaisellesi? Anna meidän auttaa terveyteesi liittyvissä kysymyksissä. Valitsemme tilanteesi vaativuuden perusteella saattajaksi ystävän, taikka sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisen. Voimme olla tukena myös sairaalasta kotiuduttaessa sovitun aikaa. Teemme myös vierailuja palvelutaloihin ja sairaaloihin omaisesi avuksi. Psyykkiseen turvallisuuteen katso myös terapiapalvelumme.