Auttavat sossut – avuksi ja palvelun tueksi

Olemme välittävä sosiaalialan yritys, jonka avulla työ ja tekijät kohtaavat. Välitämme luotettavia ja ammattitaitoisia sosiaalityön osaajia alan työtehtäviin. Työntekijämme ovat ammattilaisia, joilla on alalta vähintään viiden vuoden kokemus – ja monilla reilusti enemmän.

Panostamme työtilanteissa asiakkaidemme kuuntelemiseen sekä empaattiseen ja kunnioittavaan vuorovaikutukseen. Siten onnistumme rakentamaan luottamuksellisia asiakassuhteita ja auttamaan vaikeampienkin solmujen selvittämisessä.


Tarjoamme osaavia sosiaalialan työntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Lastensuojelu

Perhepalvelut

Aikuistyö

Päihdetyö- ja mielenterveyspalvelut

Maahanmuuttajien palvelut

Muut sosiaalihuollon tukipalvelut

Vammaispalvelut

Vanhuspalvelut

Konsultointi

Ammattitaidolla ja yhteistyöllä asiakkaan toiveita kuunnellen. Mukavasti on saatu asioita neuvoteltua. Tarpeisiin on löytynyt työntekijät nopeasti.

Minna

Työyhteisön ilmapiiri ja työntekijät on huikean ammattitaitoisia ja lämminsydämisiä. Johtajuus ja työntekijän tehtäväkenttä on selkeä ja toista arvostava, ilmapiiri ja asenne on luottamuksellisen innostava tärkeässä työssä. On ollut ilo olla osa tätä työyhteisöä.

Rita

Asiantuntevaa apua, joka käynnistyi nopeasti. Avulias ja ratkaisuja etsivä, yhteydenpito myös asiakkuuden aikana. Pitää huolta omista työntekijöistään.

Stiina

Ammattitaitoista ja empaattista toimintaa. Vaikeassa tilanteessa asiaamme käsiteltiin asiantuntevasti ja empaattisesti. Yhteydenpito ja tiedottaminen toimivat erinomaisesti ja ihmisläheisesti.

Aleksi

Auttavat sossut apunasi!

Onnistunut sosiaalityö on toimivien ratkaisujen löytämistä yhdessä. Autamme mielellämme kaikissa sosiaalihuollon kysymyksissä ja palvelemme mielellämme myös yksityishenkilöitä.

Ota yhteyttä