Auttavat Hoitajat  – aikaa asiakkaalle

Auttavat Hoitajat on osa 2018 alkaen toiminutta Auttavat Sossut Oy:n toimintaa. Auttavat Hoitajat tarjoaa osaavien ja luotettavien hoitotyön ammattilaisten palvelua julkisille hyvinvointialueille ja myös yksityisille sairaanhoidollisiin tarpeisiin. Me välitämme kokonaisvaltaisesti Sinusta ja asiakkaidemme hyvinvoinnista, kohtaamme arvostavasti ja luottamuksella.

Auttavat Hoitajat on välittävä yritys, jonka avulla työ ja tekijät kohtaavat.

Meiltä löydät nopeasti avun hoitotyön äkilliseen sijaistarpeeseen julkiselle sektorille koko Suomen alueella. Luotettavia ja osaavia hoitotyön ammattilaisia on varattavissa myös määräaikaisiin työsuhteisiin.
Toimimme luottamuksella maineesta ja asiakkaista huolehtien. Anna meidän auttaa hoitotyön rekrytoinnissa ikäpalvelujen, lapsiperhepalvelujen, avoterveydenhuollon, perus- ja erikoissairaanhoidon kohteissa

Meille töihin – auttavat hoitajat

Auttavat hoitajat palveluissa yhdistämme Sinut ja hoitotyön ammatilliset toiveesi sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa uudella ja mielekkäällä tavalla. Valinnanvapaus ja arvostava palkkaus ovat vahvuutemme. Haemme hoitotyön ammattilaisia lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtäviin erilaisiin kohteisiin. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan konseptin.

Tule meille töihin ja vaikuta tulevaan työuraasi, työsi mielekkyyden kokemukseen, palkkaukseen sekä vapaan ja työn yhdistämiseen uudella tavalla. Vaikuttamismahdollisuudet luovat iloa työhön.

Tehdään yhdessä parempi työelämä.